Az 50 éves színész lényegében egy óvszeres kampánynak köszönheti kibontakozóban lévő románcát: Jess Impiazzit, a 27 éves glamour modellt akkor ismerte meg, amikor az Egyesült Királyságba utazott, hogy a Leo Hex nevű márkát promózza.

A nőnek, akit ön legfeljebb az Ex On The Beach című realityből ismerhet, azóta számos új kihívással kell szembenéznie. Charlie Sheen betegsége miatt egy csomó trollkodást kénytelen kiállni. 

Vannak tweetek, amelyekben salaknak neveznek, és azt mondják, hogy most már HIV-pozitív vagy. Más emberek AIDS-lánynak hívnak

– panaszolta el Jess Impiazzi.

Közös fotójuk miatt támadták

A modell szerint a kiterjedt támadást az indukálta, hogy a színész megosztott magukról egy közös képet. Ezután kezdtek özönleni az undorító megjegyzések, valamint a Charlie Sheen állapotára utaló poénok.

Az emberek annyira naivak és hülyék, amikor ilyen témák kerülnek szóba. Úgy gondolják, hogy teljesen oké kigúnyolni és elítélni másokat

– tette hozzá a modell, aki próbál nem foglalkozni a rosszmájú megjegyzéssekkel.

A hasfelmetszőnél randiztak

A pár első randija egyébként egy kicsit szokatlan volt, legalábbis abból a szempontból, hogy a londoni Hasfelmetsző Jack Múzeumban jártak, ahová Jess Impiazzi édesanyja is elkísérte őket. A színész emellett különféle szépségkezelésekre fizette be a nőt, hogy elnyerje kegyeit.

#JackTheRipperTour with the ganggggg **********

Jess Impiazzi (@jess_impiazzi) által közzétett fénykép,

Egész idő alatt azt hajtogatta, hogy gyönyörűnek tart, de egyszer sem éreztem magam kényelmetlenül miatta. Igazán tisztelettudó volt. Ha megnézed a múltját, nem erre számítanál. Az ember, akivel találkoztam, nagyon nyugodt volt, és biztosan nem tolt semmit (mármint drogot). Azt hiszem, a diagnózisa miatt kellett változtatnia a viselkedésén. Az orvosa vele utazik. Ennek a hatása lehet, hogy jobban megmarad az egyenes úton.

Minden nap beszélnek

A modell arra is kitért, hogy teljesen odáig van a Két pasi – meg egy kicsiért, ezért eleinte egy kicsit meg volt illetődve, Charlie Sheen azonban annyira kedves fickónak bizonyult, hogy hamarosan úgy érezte, mintha csak egy haverjával lógna. A színész közben már visszautazott az Egyesült Államokba, de minden nap beszélnek egymással. Sheen a Los Angeles-i birtokára is meghívta őt. 

Még az elején járunk. Kezdjük megismerni egymást. A HIV diagnózisa azt jelenti, hogy jobban meg kell ismerkednünk, mielőtt továbblépnénk, ami egy jó dolog.

Photo: @parnellpro ***

Jess Impiazzi (@jess_impiazzi) által közzétett fénykép,

Ezt mondta Sheen

A színész nagyjából egy hónappal ezelőtt nyilatkozott a kapcsolatukról, de akkor még nem tűnt igazán bizakodónak. Saját bevallása szerint tényleg az új óvszermárkát reklámozó partin futottak össze, a bulvárlapok meg egyből elkezdtek cikkezni arról, hogy együtt vannak.

Ez az egyetlen alkalom, hogy azt akartam, igaz legyen a történet. De én vagyok a ki****ott AIDS-es fickó, ezért mit is mondhatnák? Gyere fel a hotelbe egy pogácsára? Kellemetlen helyzet. Mi lehetne a nyitósorom? Fel akarsz jönni, hogy kockára tedd az életedet?

– bukott ki belőle.

Via Daily Star, The Mirror, The Sun