• Az utolsó hetekben egész éjszaka fogta Somló Tamás kezét párja, Kurta Gyöngyvér és lányuk, Lili - írja a Bors. Ezzel akartak enyhíteni a fájdalmain és tudatni vele, hogy nincs egyedül. A zenész keddre virradóan, 68 évesen, a családja körében hunyt el.
  • Vérrög okozta Aigner Szilárd halálát - írja a Bors.  Erről özvegye, Pártai Lucia beszélt a meteorológus búcsúztatóján. Aigner 2016. június 6-án, budakalászi otthonában esett össze, de a mentők már nem tudtak segíteni rajta.
  • Kidobtak egy angol focicsapatot a budapesti Szimpla kertből - vettük észre a 24.hu-n. A Daily Mail-re hivatkozva azt írják, hogy a csapat tagjai a Chesterfield játékosai voltak, és részegen randalíroztak. Miután két vízipipát is lesöpörtek az asztalról (a másodikat már alighanem szándékosan), a biztonsági őr szólította fel őket, hogy távozzanak. A klub szóvivője minderre csupán úgy reagált, hogy az intenzív, egy hetes edzés után a játékosok kaptak némi lehetőséget a kikapcsolódásra.  
  • A lap szerint komoly pénzbüntetésre számíthat Németh Kristóf, amiért a Blikk egyik munkatársának jelenlétében a belvárosi Jókai utcában jogtalanul parkolt az édesanyja nevére kiállított rokkantigazolvánnyal, állítólag többedik alkalommal.