De rábeszélték.

Megjelent egy bennfentes könyv, ami a kreatív hollywoodi művészek eddig el nem mesélt történeteit foglalja össze. Így derült ki, hogy a Szex és New York sztárja annyira nem is akart szerepelni az HBO sikersorozatában. Hogy miért? Talán meglepő, de

elsősorban nem a meztelenkedés miatt hezitált.

 Sarah Jessica Parkert azzal hívta fel ügynöke, hogy Darren Star (a sorozat kitalálója) írt egy pilotot és róla mintázta a főszereplőt, és elolvasta, és tényleg jó, úgyhogy le kéne ülnie vele. A színésznőben már itt felmerültek a kétségek.

Tényleg? Szerintem most megvan mindenem. Most játszhatok színdarabban, aztán egy filmben, megint egy színdarabban, megint egy filmben. Mi lehet ennél jobb? Menjek vissza sorozatot csinálni, ahol ott is ragadhatok egy többéves szerződés miatt?

A személyes találkozón aztán megbeszélték a színésznő aggodalmait, a meztelenkedést (végül a szerződésébe be is került, hogy nem vetkőzik) és a nyelvezetet is, majd az ügynök is tovább hangoztatta, hogy ez más, ilyet még senki sem csinált. A sztori többi részét már mindenki ismeri, még az is, aki nem akarja.

via People