Hírek savlekötő mellé: a Quimby kiborította a rajongóit

2016.07.26. 07:50
 • „Török milliárdos rendelte meg a bukott szépséget” – közli címlapon a Blikk, egyetlen nevesíthető forrásra sem hivatkozva. Ez a történet a Magyarország Szépe nevű szépségverseny közönségdíjasáról, Dézsányi Biankáról szól, aki szerintük szexmunkát végzett, tizenhét éves korában. A cím szuperravasz, hiszen igazából nem jelent semmit, és mint a cikkből kiderül, tényleg arról szól, hogy egy török milliárdos szívesen lett volna együtt a szépségversenyzővel, de ez nem történt meg. (Gyanús, hogy ezzel mások is így vannak, hiszen Dézsányi egy szép, fiatal nő.) 

  A cikkben Dézsányiról azt írják, ügyvédjén keresztül üzente, hogy nem kíván a témával foglalkozni, Sarka Kata pedig közölte: „a verseny zsűrije és a vezetőség azonban afelé hajlik, hogy a közönségdíjat kapja meg a második legkedveltebb hölgy”, szóval ez is
  nesze semmi, fogd meg jól. (A Magyarország Szépét Sarka Kata producerné és Rogán Cecília miniszterelnökikabinetiroda-vezetőné közös cége szervezi, a verseny után pedig foglalkoztatják a résztvevőket.)
Dézsányi Bianka
Dézsányi Bianka
Fotó: Facebook
 • Ugyancsak a Blikk írja, hogy Szinetár Dóra az Ének az esőben szegedi előadására készülve azt gyakorolja, hogy fülsértő legyen a hangja, ami azzal járhat, hogy fülsértő lesz a hangja. További izgalmas részletek itt.
 • Sebestyén Balázs és Lilu is Törökországban volt a katonai puccskísérlet idején, mindkettejükért aggódtak, de egyiküknek sem lett semmi baja – ez is a Blikkből derül ki.
 •  Bors vezércikke szerint „Dzsudzsák az ország popsijával bulizott”. Hiszik vagy sem, de a fenékhez nő is tartozik, Márton Edinának hívják, és márciusban megnyerte a napilap fenékszépségversenyét. Ez az illető együtt mulatott a focistával vasárnap, a Magyar Nagydíj után. A lap szerint árulkodó, hogy az egyik közös képükön rátámaszkodik Dzsudzsákra, „kapcsolatuk szemmel láthatóan bizalmas”. 
 • A Quimby fellépett Tusványoson (jobboldali nyári rendezvény, ha még nem hallott róla, errefelé tájékozódhat), ami nem tetszik a rajongóiknak, és ennek hangot is adnak. A zenekar sajtósa a Borsnak későbbre sajtóközleményt helyezett kilátásba, ami azóta megérkezett, alább olvashatják.

  Itt egy visszafogottabb komment: „Tusványosról mindenki tudja, hogy pártrendezvény. A Fidesz párt rendezvénye, a kezdetek óta”.

Köszönjük Tusványos!

Posted by Quimby on Friday, 22 July 2016

Mit szólnak ehhez?

Mit gondol arról, hogy a Quimby fellépett Tusványoson?

Frissítés: a Quimby reagált.

"A zenekar egy zenei fesztiválra utazott Erdélybe, hogy nagy szívvel muzsikáljon az ott élő magyar embereknek. A napkö...

Posted by Quimby on Tuesday, 26 July 2016

Posztunkat frissítettük a Quimby sajtóközleményével.