tk3s ag118869 02

Úgy tűnik, Lindsay Lohan szerelmének vége, de nem látszik rajta semmi

jv
2016.07.27. 19:26

A hétvégén úgy összeveszett a 22 éves barátjával, hogy Egor Tarabasov már ki is költözött a közös londoni lakásból. Tarabasov állítólag halálosan megfenyegette Lohant, bántalmazta, miközben a 30 éves színésznő egy videó alapján önkívületi állapotban üvöltözött. Először úgy tűnt, hogy megpróbálják rendezni a soraikat, de mégse. Tarabasov elköltözött, Lindsay Lohan pedig Szardínián piheni ki az elmúlt napokat. 

Sokat elmond a szakításról, hogy Lohan a botrány után kirakott egy szerelmes, felhős képet, hogy azon vannak, hogy megoldják a gondjaikat, ekkor még vőlegényének hívta Tarabasovot. A posztot törölte, újabban amúgy egy heti 140 ezer dolláros (40 millió forint) jachton heveri ki a szakítást. Azt üzente a barátainak/rajongóinak, hogy jól van, csak most időre van szüksége, hogy saját magára figyeljen. 

Dear friends. I'm good and well. #ATM I am taking time for myself with good friends. I am sorry that I've exposed certain private matters recently. I was acting out of fear and sadness... We all make mistakes. Sadly mine have always been so public. I have done a lot of soul searching in the past years, and I should have been more clear minded rather than distract from the good heart that I have. Social media comes with the territory of the business and the world we now live in. My intentions were not meant to send mixed messages. Maybe things can be fixed... Maybe not.. I hope they can. But I am 30 years old and I do deserve a #GENTLEgiant Life is about love and light. Not anger ** Thank you to those who stand by my side

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

(Forrás: Daily Mail)