Biztos önnel is előfordult már, hogy nézett egy ősrégi, de annál híresebb filmet vagy sorozatot, és egyszer csak felkiáltott, mert észrevett benne egy azóta már híres színészt egy apró, és/vagy teljesen mellékes szerepben. Na, hát most nagyon sokszor fog felkiáltani, mert a következőkben csupa ilyet láthat. 

Matthew McConaughey, Ben Affleck, Milla Jovovich és Renée Zellweger a Tökéletlen időkben

A 1993-as filmben rengeteg olyan színészt lehet látni, aki akkor kezdte bontogatni a szárnyait. Ben Affleckről akkor még maximum csak az anyukája tudta, hogy kicsoda, de Matthew McConaughey se gondolhatta még, hogy egyszer Oscar-díjat kap. Milla Jovovich a többieknél talán egy kicsit ismertebb volt már a modellkedés miatt, de az tuti, hogy Renée Zellweger olyan szinten volt egy senki, hogy bár az IMDb-n a szereplők közt feltüntetik a nevét, de a színésznő akkor még csak egy kékruhás lányt alakított.

Jimmy Fallon a Majdnem híresben

Bizony, a leginkább talkshow-járól ismert komikus szerepelt abban a filmben, ami híressé tette Kate Hudsont. A Stillwater zenekart a turnéján végigkísérő kissrácról szóló filmben Fallon egy menedzsert alakít, akire parókája és szemüvege miatt először nehéz ráismerni.

Kaley Cuoco a Bűbájos boszorkákban

Mielőtt az Agymenők jócsaja lett volna, Cuoco többször is feltűnt a 90-es évek végének kultsorozatában. Összesen 22 részben szerepelt, és egy fiatal, 19-20 év körüli, főiskolás boszorkányt alakított.

Johnny Depp a Rémálom az Elm utcában c. filmben

Nem egy hatalmas nagy szerep, de mégis az, hisz ez volt Johnny Depp élete első filmes alakítása: ő játszotta a 80-as évek híres darabolós filmjében az egyetlen túlélő pasiját.

Ben Affleck a Buffy, a vámpírok réme c. filmben

1992-ben Ben Affleck egy meg nem nevezett kosárlabdázót alakított az 1992-es filmben – nem a sorozatban. Ő volt a 10-es számú játékos.

Jack Black a Végtelen történetben

Annak is a harmadik részében, 1994-ben szerepelt a színész. Túlzás azt állítani, hogy ezzel futott be, de ez volt az egyik első olyan szerepe, ahol már nevet is kapott a karakter, amit alakított.

Jennifer Lawrence a Monkban

Tutira senki nem gondolta tíz évvel ezelőtt, 2006-ban, hogy a Monk a flúgos nyomozó c. sorozat egyik részében a kosármeccsen egy kabalaállat-jelmezben ugráló lány pár év múlva Oscar-díjat kap.

Eva Longoria a Beverly Hills 90210-ben

Nem a Született feleségek volt az első szerepe. A színésznő életében először 2000-ben szerepelt filmben, illetve sorozatban – akkor is egy stewardesst alakított a Beverly Hills 90210-ben. Valahol el kell kezdeni.

Lucy Liu a Beverly Hills 90210-ben

Hasonlóan kezdte Lucy Liu is, aki szintén feltűnt a Beverly Hills 90210-ben. Ő viszont nem stewardess volt, hanem egy felszolgáló. Viszont kilenc évvel megelőzte Longoriát, ő ugyanis 1991-ben volt látható a sorozatban.

Hugh Laurie a Jóbarátokban

Végül, ha eddig nem csodálkozott rá, akkor most megteheti: mielőtt Hugh Laurie Dr. House és világszerte is híres lett volna, egy minike rész erejéig szerepelt a Jóbarátokban, amikor Rachel mellett ült egy repülőúton.