Ha vet egy pillantást az alábbi képen látható fiatalemberre, valószínűleg el tudja dönteni, hogy tehetős, vagy éppen ellenkezőleg, egy fillér nélkül mászkál mindenfelé.

Mutatunk egy másik képet is a fiatalemberről, akit – most már eláruljuk – Harry Brantnek hívnak, hátha az érzékletesebb képet fest róla.

Szóval a fenti képeken Peter Brant dollármilliárdos és Stephanie Seymour egykori szupermodell fiát tekinthették meg. Azért írnak róla a lapok, mert nemrég Connecticutban taxizott, de a viteldíjat (nem egészen 28 dollár, ami még körülbelül nyolcezer forint sincs) nem akarta kifizetni. 

A sofőr rendőrt hívott, akik elől Brant vitézül elmenekült. Bánatára hamar utolérték (szemtanúk beszámolója szerint az arca érdekesen szürke volt), ekkor először azt mondta, hogy nem is utazott taxival, aztán, hogy nincs pénze. Szóval és tettleg is tiltakozott a letartóztatása ellen, de hiába rúgkapált, végül megbilincselték. Sajnos találtak nála egy kis kábítószert is, úgyhogy lopás, illetve letartóztatásnak ellenállás mellett emiatt is vádat emelhetnek ellene.

A testvére, ifj. Peter Brant négy hónappal ezelőtt egy reptéren balhézott össze egy rendőrrel, édesanyjukat pedig tavaly ittas vezetés miatt kapcsolták le – szóval eléggé terhelt család benyomását keltik.

Via: NY Daily News