Mint mindig, természetesen ma is egybegyúrtuk a hazai és külföldi Instagramokat, hogy önnek csak a legfontosabbakkal kelljen foglalkoznia. Az összeállítást nálunk egyértelműen David Beckham fotója nyerte, de előtte jöjjön egy kis ugrálás Eva Longoriától, aki éppen a Stonehenge-nél meditál.

Így:

Had to change up the jumping picture! Meditating at Stonehenge!

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által közzétett fénykép,

Nem csigázzuk továbbm íme a nap legcukibb képe, amitől esélyes, hogy ön is el fog olvadni. A volt focista egyetlen lányát, Harper Seven Beckhamet szeretgeti és fordítva. Négy éve mindezt így tette, már akkor is csak annyit tudtunk hozzáfűzni, hogy

awwwwwwww

Nap time *****

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik ez a pár nap a generációkról szól, merthogy Mihalik Enikő meg a 80 éves nagymamájával szelfizett. Na persze a szupermodell szerint az asszonyon nem nagyon látszik a kor. Mi tagadás, volt kitől örökölni a jó géneket!

This young chick turned! 80 Happy Birthday Grandma!

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Az is elvitathatatlan tény, hogy Lilu pazar kis zsúrt rittyentett kisfia hetedik születésnapjára. Nem mondjuk, hogy nem lettünk volna ott a meghívottak között, még akkor is, ha az

#oldalasafelnotteke.

Kezdődik....******** #david7 #birthdayboy #birthsdayweek #bulibulibuli #azoldalasafelnotteke

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Ha már gyerek dömping. Mutatunk egy viszonylag friss képet Jamie Oliver ötödik gyerekéről, aki augusztus 8-án született, kisfiú, pont annyit nyom, mint 16 csomag vaj és ebből a szögből így néz ki.

Valószínűleg azt az összejövetelt is többen élvezték volna, ahol Nicole Scherzinger twerkelés helyett, anyai ösztöneit helyezte előtérbe. Az egykori Pussycat Dolls-tag ugyanis nagynéniként vigyázott egy kisebb csapat gyerekre. Mondjuk a fotó alapján csak lányok és játékbabák vehettek részt a bulin.