Johnny Depp és Amber Heard botrányos válásáról mostanában alig hallani, főleg azért, mert az 53 éves színész benyújtott egy kérvényt, hogy ne hozhassák nyilvánosságra az ügy részleteit. Ehhez képest a TMZ megtudta, kik lehetnek a tárgyalás tanúi – mármint azok az ismerősök, alkalmazottak, akik Depp ártatlanságát bizonyíthatják. 

Mielőtt megnéznénk, kik vallhatnak Heard ellen, gyorsan pörgessük át, mi történt eddig.

Amber Heard május 27-én, mindössze 15 hónapnyi házasság után nyújtotta be a válókeresetet. Már másnap kiderült, hogy a színésznő távoltartási végzést kérvényezett, meg is kapta. Állítása szerint a kapcsolatuk alatt rettegésben élt, Depp többször bántalmazta, volt, hogy borospoharat vágott hozzá – azon az estén a rendőrséget is kihívták.

Heard mindezért feleségtartást követel, miközben hangsúlyozza, hogy mindez nem a pénzről szól. Depp nem szólalt meg, sokak szerint azért, nehogy elszólja magát. Volt élettársa, Vanessa Paradis és a lánya kiálltak mellette, szerintük elképzelhetetlen, hogy bántalmazzon egy nőt.

Szóval mindezek után kiderült a lista, kik bizonyíthatják Johnny Depp igazát. Először is beidézték a két rendőrt, akik május 21-én kiérkeztek a házaspár otthonához. Állítólag a színész ekkor vágott egy poharat a feleségéhez. A rendőrök ekkor nem találtak bizonyítékot, hamar elhagyták a helyszínt. 

Heardék közös lakásának épületében öt portás igazolhatja, hogy volt-e sérülés a színésznő arcán vagy sem május 21. és 27. között. Ezen kívül két biztonsági őr erősítheti meg a látottakat. 

Az igazán érdekes Jodi Gottlieb tanúvallomása lehet, aki történetesen Amber Heard sajtósa. A részleteket a titoktartási nyilatkozat miatt aligha tudhatjuk meg, mindenesetre Gottlieb jelen volt Heard és az ügyvédje megbeszélésén. 

Végül Deppék házvezetőnőjét is kihallgatják, aki elmondhatja, milyen volt a hangulat náluk május végén. A színész továbbra sem nyilatkozott, de a TMZ úgy tudja, hogy az ügyvédjei Heard korábbi letartóztatására fókuszálnak, mikor volt barátnőjét rángatta meg, valamint az ausztráliai kutyás ügyre. Amber Heard azzal védekezett, hogy nem tudta, illegális bevinnie az országba a kutyáit, ha előtte nem tette meg a szükséges intézkedéseket. Deppék erre kontráznának, hogy igenis tisztában volt a jogi felelősségével. (Heardöt akkor végül felmentették.)