Nem egyszer lehetett már arról olvasni, hogy Tom Cruise minden szálat elvágott, ami a családjához kötötte. Az egy dolog, hogy volt feleségét, Katie Holmes-t nem keresi, de rengeteg pletyka szólt arról, hogy közös lányukkal, Suri Cruise-zal is megszüntette a kapcsolatot. Most a US Weekly hivatkozik állítólag megbízható forrásokra, hogy a hír igaz, Cruise nem keresi a gyerekét. 

Tom nem látta és nem is hívta fel Surit az elmúlt három évben. Tomnak semmilyen kapcsolata sincs Surival. 

– állítja egy családi ismerős. 

Az utolsó közös fotó még 2012 augusztusában készült róluk. Pedig előtte - az akkoriban készült a képek alapján - rengeteg időt töltöttek együtt. Arról, hogy mi történhetett, mi is csak találgattunk, legtöbben a szcientológiát teszik felelőssé, hogy az 54 éves színész nem keresi a saját lányát. 2013-ban bírósági úton próbálta bizonyítani az ellenkezőjét, a InTouch Weeklyt perelte 50 millió dollárra, amiért rossz hírét keltették. 

Persze biztosan nem tudtuk, és most sem tudjuk, mi az igazság, elképzelhető, hogy Cruise titokban találkozik Suri Cruise-zal, bár attól még furcsa, miért pont a szülinapjait hagyja ki. A forrásokra támaszkodva azonban egyre hihetőbb, hogy a színész tényleg kizárta az életéből a 10 éves kislányát. 

Katie Holmes több mint 10 éve ment hozzá Cruise-hoz, 6 évvel később váltak el, azóta keveset tudni Holmes magánéletéről. Suri Cruise-zal gyakran látni, de azon kívül, hogy rendre Jamie Foxx-szal hozzák hírbe, nem ismerjük a szerelmi életét. Évek óta arról hallani, hogy Holmes és Foxx egy pár. Legutóbb a US Weekly már tényként közölte, hogy Holmes elkísérte a pasiját egy koncertre. Jamie Foxx Barbra Streisanddal lépett színpadra, a színésznő pedig a backstage-ben várta. Ők maguk viszont soha nem beszéltek a viszonyról, Holmes volt férjéről is csak pár hónappal ezelőtt nyilatkozott, a magánéletét próbálja elzárni a nyilvánosságtól.