Kedd reggel brékingként tálalta a hírt a Bors, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos a focista Szalai Ádám miatt szakított.

A Bors legalábbis ezt idézte Szalai Ádámtól:

Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok min­dentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkoz­ni.

Csakhogy ez a Szalai Ádám nem AZ A Szalai Ádám, csak egy férfi, akit ugyanúgy hívnak mint a focistát, és aki úgy döntött, megtrollkodja a Borsot, miután véletlenül őt keresték meg kérdéseikkel.

A Player egy screenshotot is közölt a trollkodó Szalai Facebook-posztjáról, amint örömködik sikerei miatt. Abban a másik Szalai azt írja:

BULVÁRMÉDIA FAIL - ennek a cikknek a szépséghibája, hogy amikről azt írják, hogy nyilatkozta Szalai Ádám, azokat én nyilatkoztam. Sikerült nekik az én e-mail címemre írni a kérdéseiket úgy, hogy rá sem kérdeztek, hogy én a focista vagyok-e. Én pedig ilyet sosem állítottam, sőt, amiket válaszoltam, 100%-ig igazak a saját nézőpontomból.

* #Ibiza

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Egyébként Iszak Eszter és Dobrády Ákos is megosztott ma egy-egy posztot szakításukról, és mindketten cáfolták, hogy egy harmadik fél miatt lett volna vége kapcsolatuknak.

Reméljük a sztori már nem folytatódik tovább, és nem derül ki, hogy ez a szalaiádámos screenshot is csak egy hatalmas trollkodás, mert az már akkora inception lenne, hogy Christopher Nolan is belezavarodna.

Update: A Bors azóta törölte cikkéből a troll-nyilatkozatot.