Cox Bear Grylls-szel ment kirándulni Írországba, ahol teljesen el tudta engedni magát, egyrészt leküzdötte a félelmeit, másrészt a lehető legőszintébben tudott beszélni a külsejéről, hogyan éli meg a rosszindulatú kommenteket, mennyire nehéz egy középkorú nőnek Hollywoodban. Egy szóban: nagyon. Tisztában van vele, hogy túlságosan próbálta megállítani az öregedést. Mindent megtett, hogy újra 20 évesnek tűnjön, de már nem erőltetné a plasztikát. 

Grylls arra kérdezett rá az ír tengerparton, hogy az 52 éves színésznő érzett-e bármiféle nyomást, hogy nézzen ki. 

Csak nőnek kell lenni a szakmában, de az öregedés nem a legegyszerűbb módszer. Megtanultam a leckét, azt hiszem, lépést akartam tartanni a korommal. Azon kapod magad, hogy próbálkozol, aztán ránézel az egyik képedre, és azt mondod, 'Istenem, szörnyen nézek ki.' Tettem olyan dolgokat, amiket megbántam, és szerencsére vannak olyan dolgok, amik nem szólnak örökre, eltűnnek. Szóval ez jó, nem ez volt mindig a legjobb formám. 

– utalt Cox a plasztikai beavatkozásokra. 

A színésznőn sokszor tényleg látszott a botox, mintha eltűnt volna a mimikája, de már elengedte az idegbénítókat. Nem érdekli a kora, és ez látszik is, egyre jobban néz ki. 

Az új mottóm: engedd el!

Az arca és a kora mellett persze a Jóbarátok is szóba jött. Courteney Cox elmondta, hogy miután elolvasta a forgatókönyvet, tudta, hogy különleges, de ekkora hype-ra ő sem számított. A legtöbben azóta is a sorozatból ismerik Coxot, 10 éven keresztül, 1994-től egészen 2004-ig játszotta Monica szerepét.