Martin Solveig elég sokat utazik a világban, a legnagyobb fesztiválok headliner fellépője. A 39 éves párizsi dj nemrég elég fura helyzetben találta magát: csak a szállására érkezve tűnt fel neki, hogy az élete, a mindene, a saját Szent Grálja, azaz  

a laptopja eltűnt!

Nem hiszik el, de egy kávézóban hagyta a reptéren! 

Instagramján, Snapchatjén és Twitterén kérte rajongóit, akik a reptéren tartózkodtak, hogy keressék meg laptopját, kérdezzenek rá a biztonsági szolgálatnál, nem adták-e le. Őrületes hajtóvadászat indult közel 50 fő közreműködésével, amit ő koordinált a hotelszobájából, a közösségi médiának köszönhetően pedig szerencsével járt.

Thank you Linda for recovering my laptop I forgot at Ibiza airport security and basicaly saving my life... Much love. I owe you **

MARTIN SOLVEIG *** (@martinsolveig) által közzétett fénykép,

Linda lett a befutó, aki meglelte a DJ laptopját, és visszajuttatta neki. Azért érdekes a sztori, mert a laptopon rengeteg be nem fejezett, és félkész koprodukció volt, egyelőre titkos énekesekkel, valamint minden olyan fájl, ami Solveig fellépéséhez kell. 

Martin Solveig amúgy hatalmas szettet adott  a Balaton Soundon a nyáron, többek között legújabb zenéjét is lejátszotta, ami már ott figyel Európa több országának slágerlistáján. Micsoda zenék lehetnek még azon a laptopon!