Hiába hittük, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakításban még van annyi szufla, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, de a Best magazin megtette, mi pedig tolmácsoljuk önnek. A lényeg, hogy egy közös ismerős a lapnak azt nyilatkozta, hogy a pár szeretett volna összeházasodni, gyereket vállalni, a probléma csak az volt, hogy mindezt nem ugyanakkor. Dobrády már egyébként sem viszonozta úgy Iszak Eszter szerelmét, ahogy szerinte az elvárható lett volna, pláne négy év után. A problémakört a lap szerint a 13 év korkülönbség okozhatta. A zenész a szentendrei házukban marad, míg a műsorvezetőnő a budapesti, közösen bérelt lakásukban lakik még egy darabig. 

  • A Blikk nem ment el szó nélkül a tény mellett, hogy Gesztesi Károly a Hot! magazin születésnapi partijára egy nővel kézen fogva érkezett, akivel később ölelgették is egymást. A kapcsolatuk ennek ellenére nem nyilvános, vagyis nem szeretnének róla beszélni. A lap egy „közeli ismerősre" hivatkozva írta le, hogy ugyan már régóta ismerik egymást, de az utóbbi időben jöttek csak össze, és egyértelműen szerelem van köztük. 
  • Ugyan Demcsák Zsuzsa nem akart nyilatkozni az ügyben, a Bors mégis állítja, hogy a szombaton kezdődő Való Világ 8. évadában szereplő legújabb VV Zsófival csalta egykori szerelme. A lap a lány egyik ismerősével beszélt, aki a következőt állította:

Nem is olyan régen Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt. Zsófi akkor ismerte meg, amikor Zsuzsával egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak találkozni egy-két hétig. Ezt követően hamar be is teljesedett a kapcsolatuk, ami nem tartott soká, és nem is vállalták nyilvánosan.