• Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
  • A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
  • Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
  • Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
  • Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!
  • annak elmondjuk, hogy a VV-vel egyszerre kezdődik a TV2 beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy. Ez nem csak egy reality, itt nem árt, ha valaki énekelni is tud. A lényege, hogy 16 héten keresztül összezárnak egy csomó fiút és lányt, aztán meglássuk, mi lesz. Reméljük, egy tökös valóságshow. 

    Fontos infók még itt, meg ott. Mármint alább:

    A két műsorvezető Ördög Nóra és Majka lesz, a négy zsűritag pedig Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Vastag Csaba és Király Viktor. 

    Vastag Csabával kívánunk kellemes beköltözést.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!