• Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
  • A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
  • Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
  • Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
  • Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!
  • A VV4-nek nemcsak Gombit köszönhetjük, messze nem. Ott volt még VV Olivér, akit ha nem zavar össze a honvágy, simán nyerhetett volna, Alekosz méltó ellenfeléről beszélünk. Ja, igen, és ugye Alekosz, őt is ez a széria emelte ki a homályból, azóta már a TV2-höz igazolt, Baukó Évával kéz a kézben élnek az Édes élet kamerái előtt, vagyis folytatják ott, ahol 2010-ben elkezdték. 

    VV Éva pillanatai közül nehéz kiemelni a legjobbat, örült, tombolt, toporzékolt eleget a villában. Az egyik legjobb viszont, ahogy a VV Gigis párbaj után ösztönösen a földhöz vágta magát, majd gurult párat. Mégiscsak győztesen térhetett vissza, nem kis dolog ez.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!