Már VV Evelin első, a Való Villában töltött perceiben kiderült, hogy a valóságshow-k világában tényleg mindenki ismer mindenkit. Amint belépett az ajtón, és leült a többiekhez, elszólta magát, hogy

ő bizony nem mással lakott együtt, mint Éden Snezivel. 

Gáspár Győző a Belevaló végén kapcsolta élőben a villát, és pont ez volt a téma. VV Evelin egyenesen a közös lakásból költözött a valóságshow-ba. Volt egy kis konfliktus közöttük a végén, hogy Evelin, – aki már persze nem is simán Evelin, megkapta a két V-t a neve elé– kifizesse-e a szeptemberi lakbért, de végül megbeszélték a dolgokat.

VV Tivy pedig csak annyit fűzött az új információhoz, hogy

és őt hányan követik?

Tivynek ez számít, semmi más, nála így mérhető a személyiség. Egyébként majdnem 19 ezren követik, valaki mondja meg a málnás fiúnak

Megkérdeztük Éden Snezit is, aki viszont már inkább csak Snezi, mint Éden  hogy milyen volt együtt élni VV Evelinnel, de Snezi nem akarta kommentálni a dolgot, szeretett volna kimaradni az egész Való Világból. Ez nem sikerült, hiszen viszonylag hamar fény derült a lakótársi kapcsolatra. 

Aki nem emlékezne, ki is az az Éden Snezi, annak gyorsan összefoglalnánk, hogy még a TV2-s Éden Hotelben tűnt fel, amúgy táncos, ráadásul a régi szép időkben Kozsó is majdnem felfedezte. A játékot nem nyerte meg, azóta eltűnt a képernyőről. További Snezis tartalmakért erre olvasson vissza. 

Annyi biztos, hogy VV Evelinen már most látszik, hogy vigyázni kell vele, nehéz természet. Első blikkre VV Dina, azaz az új VV Éva lehet a legnagyobb riválisa, aki Vivi ellenpólusaként képviseli a nagyszájú lányokat a villában.