Megvan a Nyerő Páros első kieső párosa. Egy viszonylag egyszerű sorfeladatot kellett teljesíteniük a celebeknek, össze kellett rakniuk egy széket. Nehezítésként az asszonynál volt az útmutató, vagyis a nőknek kellett megnevezniük a imbusz- és a csavarkulcsokat, hogy milyen elemet hova kell tenni, és így tovább. Na, ez a néhány, összepattintható fadarab máris úgy tűnt, mint egy kirakhatatlan 10 ezer darabos puzzle.

Gergely Robiék és Valkó Eszerék kerültek a kiesőzónába. Ezzel párhuzamosan a többiek elkezdtek moralizálni, hogy most akkor azokat szavazzák ki, akik unszimpik, vagy azokat, akik erős ellenfelek. Kemény dió.

A sorsfordító döntést Gergely Robi egy szívszorító monológgal tetézi.

Megtört szívvel ülök itt, ugyanakkor a szívemben szeretettel, hiszen akivel eljöttem, őt szeretem a legjobban. De közben benneteket is megszerettelek, megkedveltelek, itt nekem és páromnak lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljuk magunkat és egymást. Idáig jutottunk, remélem a mi kis párosunk Nyerő Páros ebben az életben és nemcsak a játékban. Mivel Timi nagyon szeretne maradni, szeretném ha én vele tarthatnék, és ehhez ti is hozzájárulnátok.

Hiába minden, lehet szipogni, de nekik kellett kicuccolni. :(((

És még énekelt is búcsúzóul. Hát mi is.