• Ezen a hideg reggelen Galambos Lajos került a Blikk címlapjára, mivel Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy van mostanában. Hát nem olyan jól, Lagzi Lajcsi szerint akár a házassága is rámehet a büntetőperre. Lagzi Lajcsit még tavaly szeptemberben helyezték előzetes letartóztatásba, a vád szerint évekig lopták a vizet, áramot és gázt. Január végén engedték ki. Most így nyilatkozott: 

Valóban lehet, hogy jobb lenne néha visszahúzni a fegyvereket és befogni a pofámat, de az nem én vagyok. Tartozom Boginak annyival, hogy próbálok normálisabb életet élni. De ha most felhívna egy ügyvéd és azt mondaná, hogy most az igazamért repülőre kell ülni és elmenni a világ másik végére, elmennék. 

  • Jakupcsek Gabriella könyvet írt, ami valószínűleg októberben jelenik meg. A Bors szerint durva lesz, Jakupcsek mindent kiad magából. Ha emlékeznek, a műsorvezetőt tavaly karácsonykor rúgták ki. Pont december 21-én, pont a Ridikül januári felvételei után. Érthető, hogy van még mondanivalója. 
  • A hétfő esti Nyerő Párosban Papp Gergelyék távoztak, de nem úgy, ahogy a játék menete szerint kellene. Kiesőzónába kerültek, eddig sem teljesítettek túl jól, hát feladták a játékot. Úgy érezték, nem lenne igazságos elvenni a lehetőséget olyan pároktól, akik tényleg nyerni akarnak.