A 15 évadot megélt CSI: A helyszínelők, illetve a többi Helyszínelők-sorozatban is rengeteg híresség tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben az elmúlt években. Olyanok, is, akikről a büdös életben soha nem gondolta volna, hogy szerepelt ilyen sorozatban.

Taylor Swift

Az énekesnő például rögtön egy egészen fontos szerepet kapott a CSI: A helyszínelők 9. évadában. Swift alakította az egyik részben a gyilkos áldozatát, Haley Jones-t.

Justin Bieber

Bieber még akkor szerepelt a CSI-ban, amikor még gombahajú, ártatlan kisfiú volt, nem pedig az, aki hetente cseréli a nőit, miközben nadrág nélkül grasszál. Az énekes a sorozat 11. évadában volt látható, és egy bombával ölő sorozatgyilkos kissrácot alakított.

Kim Kardashian

Nem is tudta, hogy Kardashiannak ekkora színésznői karrierje van? Pedig de. Kanye West kedves neje még 2009-ben szerepelt a CSI: New York-i helyszínelők 6. évadában, akkor, amikor még nem ismerte őt és családját az egész, csak a fél világ. Kardashian egyébként egy szélhámos gyilkost alakított.

John Mayer

John Mayernek volt a legegyszerűbb dolga mindenki közül, ő ugyanis saját magát alakította a sorozatban. A hetedik évadban tűnt fel, és koncertet adott egy jelenetben.

Zac Efron

Efronnak már nem volt olyan klassz kis szerepe, mint mondjuk Biebernek, viszont sokkal korábban, még 2005-ben szerepelt a Miami helyszínelők harmadik évadában. Egy kissrác volt, akinek a családja adócsalásba keveredett.

Amanda Seyfried

2006-ban, a CSI: A helyszínelők hatodik évadában alakított Seyfried egy olyan koszorúslányt, aki megölte a menyasszony anyját. Bocs, ha még nem látta a részt, és ezzel most lelőttük a poént.

Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók és a Lost c. sorozatokból ismert Somerhalder két Helyszínelők-sorozatban is feltűnt már. Egyszer a CSI: A helyszínelők harmadik évadában, majd a Miami helyszínelőkben is.

Dakota Fanning

A színésznő mindenkit megelőzve, 2000-ben, még az legelső évadban, mindössze hatévesen szerepelt. Fanningnek ez volt az egyik első szerepe, és egy olyan kislányt alakított, akinek az egész családját meggyilkolták.