A Szárnyas fejvadász második részét náluk forgató Harrison Ford továbbra is úgy császkál Magyarországon, mintha nem egy világhírű színész, hanem egy átlagember lenne. Azután, hogy szombat délután egy budapesti bicikliboltban mutatkozott, ezután Gianni Annoni éttermében, az Arany János utcai Pomo D'oróban, később pedig a ­KNRDY nevű steak­house-ban bukkant fel, és mindkét helyen magyar borokat választott az ételek mellé.

A színész Denis Ville­neuve rendező társaságában kereste fel az KNDRY-t. A magyar borokat a pincér ajánlotta nekik, ők meg nagyon nyitottak voltak, meg is kóstolták Gere Attila cuvée-jét, ami nagyon bejött Fordnak. Az étteremben több világsztár is megfordult már, de mint a Velvetnek elmondták, nem mindenkit sikerül rábeszélni a magyar italok kipróbálására. Harrison Ford előételnek grillezett halloumi sajtot kért salátával, főételnek pedig szárazon érlelt steaket, amelyet megosztott a rendezővel.

Nagyon ízlett neki minden, nagyon közvetlen volt, de természetesen a vacsora közben nem zavarta a személyzet túlzottan. Itt fontos a diszkréció, hiszen többször volt már alkalmunk világsztárokat vendégül látni. A fotó a vacsora után készült el, Harrison Ford szívesen vállalta. Mi pedig természetesen visszavárjuk

– árulta el a Blikknek az étterem tulajdonosa.

Vasárnap reggel arra is fény derült, hogy a színész miért járt a bringaboltban: Kisorosziban indult kerekezni, majd betért egy helyi panzióba és megreggelizett. Itt találkozott vele össze egy helybéli nő, aki Ford közvetlenségét kihasználva oda is ült mellé egy közös fotóra.

Kisorosziban találkoztam vele vasárnap délelőtt mikor ott reggelizett a bicikli túrája végén. A születésnapom volt a hétvégén és ennél jobban nem is zárulhatott volna :). Kevesen "kapnak" világsztárral való találkozást

– mondta el a Velvetnek a szerencsés szülinapos, Tóth Alexandra.