• A Blikk ír arról, hogy a zenész mindössze félórás koncertet adott múlt héten Budapesten. A lap szerint Ganxstát a szakítás borította ki, ami fellépés közben csúcsosodott ki. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom – mondta Ganxsta a Blikknek. Az AC news-nak pedig arról is beszélt, hogy rosszul kezelt mostanában bizonyos magánéleti problémákat, de ennek vége és igyekszik minél előbb mindent helyrerakni magában.
  • Puzsér Róbert az Echo TV ArcKép című műsorában beszélt arról, hogy volt olyan időszak az életében, amikor komolyan fontolgatta a gondolat, hogyan tudna véget vetni az életének. Már csak azért is, mert szorongó, magányos kisfiú volt, kövérsége miatt csúfolták, s maga is tett arról, hogy ne le­gyen népszerű. Édesanyja zsarnoki magatartása is hozzájárult, hogy felnőttként pánikrohamoktól szenvedjen, idéz a műsorból a Bors. Puzsér eleinte terápiával próbálkozott szorongása oldására, de ez nem segített, érzelmi állapota stabilizálására antidepresszánsokat kapott, amiket a mai napig szed. 
  • Harrison Ford pedig még mindig jófej. A Bors szerint a színész pénteken Gianni budapesti éttermében evett, ahol egy magyar-olasz származású bűvész szórakoztatta. Ha szeretne bűvésszel pózoló, nagyon rémült Fordot látni, ide kattintson!