• A pénteki Bors foglalkozik ismét a Hajdú-Sarka drámával. Sarka valószínűleg azon borult ki, hogy Hajdú a 168 órának adott interjújában azt mondta, hogy „a felesége a lassan húszéves televíziós karrierjétől teljesen független. Soha nem vett el belőle és soha nem adott hozzá semmit”. Sarka erre meg úgy reagált, hogy az elmúlt tíz évben közösen építették magukat és a karrierjüket, egymás nélkül ez nem ment volna. „Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket... Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit.″
  • A Best pedig Rékasi Károly drámáját vesézi ki, a színészt ugyanis újra meg kellett műteni, mert a legfrissebb vérképében háromféle baktériumot is kimutattak. Rékasit tavalyi motorbalesete óta többször is meg kellett operálni, lassú felépülése miatt pedig a Barátok köztből is kiírták, aminek köszönhetően havi segélyt kap a színészszakszervezettől. Rákasi kicsit össze is omlott, mint mondta „a boldogságot egy másodpercre a kezembe adták, aztán messzebbre hajították, mint valaha".
  • A Blikk számolt be arról, hogy Muri Enikőt annyira megrázta a nyíregyházi család tragédiája, hogy nyíregyháziként minden segítséget meg akar adni annak a hét éves ikerpárnak, akiknek a szüleit augusztus 31-én lőtte le egy román orvos. „19 évig éltem Nyíregyházán, nekem ez a város a legfontosabb. Ez a hazám, a mindenem, ott vannak a bará­taim és a családom, ez a legszentebb dolog számomra. Szeretném, ha ez a két gyermek minden támogatást megkapna. Korán sújtotta az ikreket az élet, borzasztóan igazságtalan, ami velük történt.″ – mondta Muri.