A Való világ szabályzata szerint a fizikai erőszakért azonnali kizárás jár, vagyis ha egy játékos megüt egy másikat, akkor számára a valóságshow véget ér, és azonnal mehet haza.

Így történt ez a Való világ 4-ben, amikor Zsuzsi naranccsal dobálta meg Olivért, és a lánynak azonnal mennie kellett, de a Való világ 6-ban is  – igaz, a nézők szavazatai alapján –, azonnal távoznia kellett Simonnak, miután megtépte Vikit.

Most valahogy mégis kivételt tettek a Való világ 8 szerkesztői, akik nem zárták ki azonnal Dinát, miután a lány többször is megütötte Tivy-t.

Inkább beküldtek egy levelet a villalakóknak, hogy szavazzák meg ők, maradjon vagy menjen az erőszakos játékos.

Feltettük kérdéseinket az RTL Klub sajtóosztályának, hogy ebben az esetben miért tettek kivételt, és miért nem zárták ki azonnal a társát megütő játékost – amint válaszolnak, posztunkat frissítjük.

A Való világ sajtósa a következőt válaszolta:

Dina tette Tivy és Soma csínytevésnek következménye, akik babzsákfoteleket pakoltak a lányra, majd ráültek, miközben ő a kanapén feküdt.  Azonban cselekedetét – még akkor is, ha magát védve reagált így – nem lehet semmisnek tekinteni, hiszen az súrolta a szabályszegés határát. Sorsának alakulását, a döntést végül a vele együtt élőknek, a villalakónak – köztük az esetet kirobbantó Tivynek és Somának – kell meghozniuk.

Frissítés: A mai összefoglalóból kiderült, hogy végül a villalakóknak kellett eldönteniük azt, hogy Dina maradjon-e a villában, vagy sorsát inkább a tévénézőkre bízzák. A villalakók egyöntetűen úgy szavaztak, hogy a lány maradjon.

Frissítés2: Mégis a tévénézők dönthetik majd el Dina sorsát. A vasárnapi kiválasztáson ugyanis négy jelet kapott, így biztos, hogy ő lesz az egyik párbajozó.