Kezdjük is a címben emlegetett Bar Refaeli modellel, Leonardo DiCaprio exével, aki mindössze hat hete adott életet kislányának, de máris szükségét érezte, hogy az alábbi módon mutogassa magát.

MoM

Bar Refaeli (@barrefaeli) által közzétett fénykép,

A fehérneműs kép alapján úgy tűnik, viharos gyorsasággal nyerte vissza szülés előtti alakját.

Katie Holmes meglehetősen elgyötörtnek látszik legújabb fotóján, amit egész biztosan nem retusált. Ahogy arról már többször írtunk, a válás eléggé megviselte, meg bizonyára az is, hogy Tom Cruise az elmúlt három évben arra sem vette a fáradtságot, hogy meglátogassa lányukat

#wednesday *

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

A terhes Olivia Wilde abban a megtiszteltésben részesült, hogy átadhatott egy díjat Martin Scorsese filmrendezőnek, ennek kapcsán pedig örömét fejezte ki, hogy nem a színpadon indult meg a szülés. A baba egyébként a második gyermeke lesz, az első egy Otis nevű fiú. 

A végzet asszonya benyomását keltő Horváth Éva egy tevével fotózkodott. Ne is kérdezze, hogy miért, mert fogalmunk sincs róla, de a későbbiekben talán okosabbak leszünk.

** #strikeapose#suel#shooting#circus#iloveanimals#werk#fun#besttram#camel

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Vajna Tímea ezúttal nem bulizós vagy bikinis képet posztolt, hanem azt mutatta meg, ahogy egy angol nyelvkönyv fölé görnyedve ismerkedik a present perfect rejtelmeivel. Íme:

Present perfect

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Mára ennyi, viszlát!