• A mai  Best Magazinban folytatódik Pikali Gerda és Rékasi Károly (borítóképünkön) soha véget nem érő szerelmi története. Múlt héten Rékasi Károly beszélt arról a lapnak, hogy mennyi nehézséget kell átélnie a motorbalesete óta, de nagyon hálás a sorsnak, hogy Pikali mellette van. Ma Pikali mondja el, hogy a sok nehézség ellenére igyekszik nyugodt hátteret biztosítani a családnak.

A legfontosabb feladatomnak tartom, hogy védjem az otthon melegét, hogy megteremtsem a családi harmóniát és minden negatív gondolatot az ajtón kívül hagyjak.

  • A Bors címlapon számol be  arról, hogy Tolvai Reni hogyan tanúskodott szerelme Kállay-Sounders András tárgyalásán. Egyelőre úgy tűnik a verekedésbe keveredett énekes maga sem tudja eldönteni, hogy Tolvai Reni a barátnője vagy az élettársa. Tolvait ez nem zavarta, a bíróságon azt állította: párja nem bántott senkit, csak próbálta leszedegetni barátjáról a támadóit . A Blikk is beszámolt erről a fontos médiatörténeti eseményről, ők inkább Tolvai Reni méretei felől közelítették meg a történetet. 
  • A nap talán legjobb híre, hogy a Blikk szerint most már biztos, hogy Szabó Zsófi napokon belül férjhez megy . Ezt a születésnapján jelentette be a Facebookon. Pedig korábban még arról beszélt, hogy nyáron akartak összeházasodni, de nem volt idejük a szervezésre. Az sem maradhat többé titokban, hogy a szertartás a nyíregyházi katolikus templomban lesz és ökumenikus esküvőt fognak tartani, mert ő katolikus, Zsolt pedig református.