horoszkóp

Mi történik Brightonban?! Fatboy Slim és Zoë Ball is válik

2016.09.26. 11:26

Az egész világot megdöbbentő Brangelina-szakítás után itt egy újabb válás: 18 év együttlét után Zoë Ball otthagyja Fatboy Slimet egy huszonéves szerető miatt. A 45 éves tévés személyiség már el is költözött férjétől, mert egyszerűen unalmasnak találja a világ egyik legkeresettebb DJ-producerét.

A Daily Mail szerint Zoë egyszerűen megunta a kapcsolatukat, és most már csak piálni és szeretkezni akar fiatal szeretőjével, akivel még egy karácsonyi bulin ismerkedtek össze tavaly. Amikor erről hírt adtunk, még azt gondoltuk, hogy Fatboy Slim házassága túléli ezt a kilengést, de a jelek szerint itt sokkal többről van szó.

Norman Cook és Zoë Ball még 1999-ben házasodtak össze, és bár két gyerekük is született (Woody jelenleg 16, Nelly May pedig 6 éves), azért korábban sem volt felhőtlen a házasságuk: 2003-ban egy nem túl ismert Dj (Dan Peppe) miatt Zoë egyszer már elhagyta a zenészt. A családhoz közel álló források szerint a házasságuk sosem működött igazán, a műsorvezetőnő egyszerűen nem az a típus, aki otthon marad esténként és normális módon neveli a gyerekeit. Miss Ball szeret inni és partizni, ez a kép például a házasságuk napján készült róla. Alkoholfüggősége az évek alatt annyira komolyra fordult, hogy 2009-ben rehabra is ment. 2014-ben azonban újra inni kezdett, és tavaly ismerkedett meg fiatal szeretőjével. 

A pár néhány napja nagy szomorúsággal jelentette be a válást. Elmondták, hogy sajnos elértek a szivárvány túlsó végére, de továbbra is barátok maradnak és megtesznek mindent, hogy támogassák a gyerekeiket. Cook felesége már két hete kiköltözött közös házukból, ahol a két gyerekkel éltek, és jelenleg az anyjánál lakik a Brighton mellett levő, kelet-sussexi Hove városában. A gyerekek Normannél maradnak.