ruff-6761

Hírek Túró Rudi mellé: Gregor Bernadettnek nem lenne türelme egy csecsemőhöz

2016.10.01. 09:57

Ez itt a mai lapszemle.

  • Hajdú Péter pert nyert Batiz András és Kárász Róbert ellen, akik korábban még azért kötelezték 3 millió forint kifizetésére a showmant, mert ők, vagyis az ő cégük segítette a Frizbit átköltöztetni az ATV-ről a TV2-re - ami most, mint a bumeráng visszatér a kiindulási helyére. A lényeg, hogy Hajdúnak nem kell fizetnie, így törvény szerint a per költségeinek kifizetése Batiz Andrásra és Kárász Róbertre hárul. Állítólag Batizék nem tudtak az ítélet végkimeneteléről, de eleget tesznek minden kérésnek. Közben Hajdú ügyvédje szerint két hónapot vártak, sőt, írásbeli felszólítást is küldtek, de nem érkezett válasz a megkeresésre. Ezért most elindították a végrehajtást. Ha így sem járnak sikerrel, akkor majd a cég felszámoltatását kérik. Mindezt a Blikkből tudjuk.
  • Gregor Bernadett egy terjedelmse interjúban beszél a magánéletéről, hogy mennyire szerelmes. Jelenlegi párja: Szarvas Attila, 41 éves, szintén színész, együtt dolgoznak és együtt is élnek. Szerettek volna közös gyereket, de nem jött össze. Amúgy is...

Utólag úgy gondolom, hogy ennyi idősen már nem lenne türelmem egy csecsemőhöz. Van két fiam, megtettem, amit megkövetelt a haza.

- mondta a színésznő a Blikknek.

  • Eközben a Bors arról ír, hogy a Győzike Show-ból ismert villa Night Clubként fog üzemelni. Gáspár Győző azzal magyarázza, hogy ez sokkal jobb befektetés, mint áron alul eladni. A terv pedig a következő.

Kimondottan magas minőségű szolgáltatást nyújt a hely, ahol jó pénzért a happy finisht is kivitelezik a thai masszázsban utazó alkalmazottak.