Jennifer Garner kissé bepánikolt, hogy a lánya mindjárt tinédzser

2016.10.03. 15:37

Jennifer Garner amerikai színésznő igyekezett mindig is példát mutatni a gyerekei számára, minden lépése, tette tudatos volt velük kapcsolatban, nem is nagyon mutogatta őket a sajtónak, legalábbis önszántából nem – a paparazzi, na az más téma.

A napokban a People magazinnal osztotta meg, hogy elérkezett életének legféltettebb szakasza, a nagyobbik lánya, Violet Affleck ugyanis most töltötte be a 10. életévét, jön a kiskamaszkor.

Egyik este jöttünk haza az iskolából, és kérdeztem tőle, hogy van-e szükségük laptopra, azt mondta igen, kell a suliban. A mi lányunk az egyedüli az osztályban, akinek nincsenek ilyen dolgai, így előkotortam neki egy régebbi laptopot a hétvégén.

Annak ellenére, hogy sokat dolgozik, a fennmaradó szabadidejét gyermekeivel igyekszik tölteni (így talán kisebb a dadusveszély). Jó a kapcsolatuk,  és tudja, hogy gyerekek minden lépését figyelik, ha valamit jól tesz, vagy éppen hibázik, az is ugyanúgy megragad bennük, így óvatosnak kell lennie. Elmondása szerint számára a gyereknevelés, a velük való foglalkozás jelenti azt, hogy nyomot hagy a világban - többször láthattuk már árvaházakban, jótékonysági rendezvényeken, gyerekek társaságában.

Éppen ezért:

Konkrétan pánikba estem, még egyik közösségi oldalt sem használta - a hatodik évfolyamig nem is esik róla szó - de tudtam, hogy eljön ez az idő is.

- és érthető a pánik: egy tízévesnek az internet nemcsak a káros tartalmak és a pedofilok miatt veszélyes terep: ott vannak az osztálytársaik, barátok, akik ugyanúgy tudják zaklatni.

Még 2013-ban, bevásárlás közben Victoria Affleck és Jennifer Garner
Még 2013-ban, bevásárlás közben Victoria Affleck és Jennifer Garner

Hogy a felelős gyereknevelésből Ben Affleck, a gyerekek apja mennyire veszi ki a részét, nem tudni, ugyanis hol külön vannak, hol pedig megint együtt látják őket.

via People