Ahogy azt megírtuk, október 2-án fegyveresek támadtak Kim Kardashianre, megkötözték, a fürdőszobába zárták, majd 10 millió euró értékű ékszert vittek el a párizsi luxusapartmanból, ahol a realityceleb a Párizsi divathét ideje alatt szállt meg. Az esettel kapcsolatban a rendőrség arra gyanakszik, hogy valaki súghatott a rablóknak.

Kim Kardashiant már meghallgatta a rendőrség, amelyről a TMZ is értesült, így lehet tudni, hogy

az apartman recepciósa vitte a rablókat a híresség lakrészébe vezető magánlifthez, majd ajtót is nyitott nekik.

Igaz, hogy az ő keze is meg volt bilincselve, de a rablás során végig ottmaradt. Sőt, Kim Kardashian még váltott is vele pár szót. 

– Meg fogunk halni? – kérdezte a celeb.

– Nem tudom – válaszolt HIHETETLENÜL NYUGODT hangon a házfelügyelő.

A 10 millió eurós ékszerrablással kapcsolatban több érdekesség is felmerült. Például hol volt Kim Kardashian testőre? Vagy miért nincs egy felvétel se az esetről? Egyértelmű válaszok nincsenek, de elméletek bőven vannak.

A Daily Mail több kérdést tett fel Michael Jackson egykori testőrének, Matt Fiddesnek.

Miért szállt meg Kim Kardashian nagyjából egy kilométernyire az anyjától és a testvéreitől? Ráadásul egy olyan helyen, ami nem volt alkalmas a közösségi oldalakra is kiposztolt drága ékszerek biztonságos elhelyezésére?

Fiddes válasza inkább arra világít rá, hogy a celeb teljesen egyedül volt.

Michael Jackson hétéves kora óta nem ment ki egyedül az utcára. Egy hírességet nem lehet felügyelet nélkül hagyni. Ilyen nincs.

Hogy lehet az, hogy sem a luxus apartmanon belül, sem az épületen kívül nem volt egy biztonsági kamera sem?

Ez is teljességgel lehetetlen. A híresség hálószobáját is különböző érzékelőkkel ellátott kamerákkal kellett volna felszerelni, hogy egy másik szobából a testőr élőben figyelhesse, hogy a sztárnak nem esik semmi baja. Ez teljesen általános intézkedés. Valami itt nem stimmel.

Ami szintén érdekes, az Kim Kardashian többmilliós gyűrűjének lenyomozhatatlansága. A US Weekly egy ékszerésszel beszélt, aki elárulta: a rablóknak tudniuk kell, hogy a gyémántba bele van vésve egy sorozatszám, ami alapján be lehet azonosítani. Ezt persze el lehet tüntetni, így ha ilyen profin megszervezték az akciót, akkor biztos, hogy arra is ügyeltek, hogy a megszerzett gyűrűből miként vegyék ki a követ, és miként darabolják szét azt, egy szakember segítségével.

A People magazin úgy tudja, hogy Kim Kardashian magát okolja az esetért, a gyűrű "elvesztéséért", és nem is akar újat helyette.