A Bors cikke alapján rettentő szerencsések voltak azok, akik csütörtökön az érdi okmányirodában jártak, ugyanis élőben végighallgathatták, amint Sarka Kata és Hajdú Péter a kelleténél kissé indulatosabban veszekedik egymással, és hogy milyen feszült a hangulat. Az alapszituáció az volt, hogy a lányuk nem szeretett volna a készülő diákigazolványhoz fotózkodni. Megoldás gyanánt Hajdú Péter megjegyezte Sarkának:

Miattad ilyen a gyerek lelkiállapota.

Sarka Kata a válással kapcsolatban egyébkét azt nyilatkozta a lapnak, hogy a békéltető tárgyalás időpontjához közeledve biztos felgyorsulnak majd az események. 

Nézzük tovább, ezen kívül mit írnak a ma reggeli lapok:

  • Szabó Zsófi esküvője a Kiskegyed számolása alapján nagyjából 10 millió forintba kerülhetett. A lap finoman megjegyzi, hogy annak idején a színésznő azt nyilatkozta, hogy édesapja, Szabó Gyula mindig azt kérte tőle, hogy ne feltűnősködjön, inkább legyen szerény és visszafogott, ezért ő megígérte, hogy betartja ezt, még az esküvője napján IS. 
  • Kern Andrást annyira zavarta a dugó, és az, hogy egy villamossín állta útját, hogy szerda este fél 6-kor felhajtott rá. Reményei szerint úgy gyorsabban jutott volna el a Rózsadombról a Margit hídig. Ez majdnem így is történt, csak aztán egy rendőr épp arra járt, és igazoltatta. A színész pénzbírságra számíthat, írja a Blikk
  • Kelemen Anna ismét egyedülálló a Kiskegyed szerint. Noha annak idején Vácon élt az éppen aktuális férfival, nem tudott kijönni annak két kislányával, ezért inkább visszaköltözött Budapestre. 
  • Szintén a Kiskegyed Csonka András az öngyilkosságot fontolgatta című írásában közölte, hogy a színész annak idején kénytelen volt az érettségin szóbelizni matekból, és amikor ez kiderült, rémületében inkább megölte volna magát