Már több mint egy éve annak, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner szakítottak, miután kiderült, hogy Affleck a család bébiszitterével folytatott viszonyt. A dadus pár hét erejéig ügyesen meglovagolta a hírnevet, de mára eltűnt a süllyesztőben. A házaspár hivatalosan még nem vált el, próbálnak minél több időt együtt tölteni, de kizárólag a három közös gyerek érdekében. Békülésről elvileg szó sincs.

Affleckékről sok közös kép készül, igyekeznek fenntartani egy harmonikus család képét. Legutóbb a színész új filmjének, A könyvelőnek Los Angeles-i bemutatóján beszélt az Eonline-nak a magánéletéről. 

Megteszünk minden tőlünk telhetőt.

– utalt Affleck a jelenlegi helyzetre. Továbbra is egy házban élnek, mindketten kiveszik a részüket a szülői feladatokból. A házi feladat viszont nem tartozik a színész erősségei közé. 

A szakértelmem területei a gyerekek körül a legjobb esetben is hézagosnak mondhatóak. A házi feladat nem tartozik közéjük. Csak a filmben játszom könyvelőt, a való életben vannak hiányosságaim. 

Az említett filmet nálunk október 27-én mutatják be. Addig is itt az előzetes

Affleck a forgatás alatt a lányai rajzaival rakta ki a lakókocsiját, ahogy mondta, a legjobb hely kiakasztani a legújabb műveket a suliból. 

Jennifer Garner a képek alapján jól viseli a szeparált, mégis közös életet, bár a legfrissebb fotókon mintha sírna. Affleckkel ittak egy kávét, miután a gyerekeiket iskolába vitték. Persze sírhatott a színésznő a válása miatt is, vagy lehetett egy teljesen más oka. Vagy egyszerűen csak a szemébe ment valami.