A Reach To nevű YouTube-sorozattal már korábban is foglalkoztunk. Lényegében arról van szó, hogy embereket kérdeznek meg különféle dolgokról, majd videóra veszik reakciójukat. Az már kiderült, hogy a mai fiatalságnak elképzelése sincs, mi fán terem a Windows 95, de gondolta volna, hogy az 1980-as évek kedvenc játékkonzolját, az eredeti Nintendót illetően is teljes homály van a fejükben? Pedig nagyon úgy néz, hogy igen.

A videóban többek között Maisie Williams, a Trónok Harca Aryája próbálja megfejteni a rejtélyes szürke doboz titkát, de sem neki, sem a többieknek nem megy valami jól a dolog.

"Egy videólejátszó?"

– firtatta a szerkezetet látva Maisie Williams , majd hozzátette:

"Azta! Ez elég régről származhat."

A megoldástól nem csak a színésznő állt távol. Volt, aki kivetítőnek nézte a játékgépet, valaki másnak meg a Game Boy ugrott be róla. 

Minden poént nem akarunk lelőni, előljáróban érje be annyival, hogy a hőseinket a gép beüzemelése is váratlan kihívások elé állítja, az meg már végképp túlnő rajtuk, amikor beavatják őket az ősi módszerbe, miszerint a be nem töltődő játék problematikája fújással orvosolható.

Via Daily Dot