GettyImages-614192296

A hollywoodi sztár, aki volt már gyilkosság gyanúsítottja és egy prostituálttal szexelt először

2016.10.18. 08:44

A kultikus sorozattá vált Breaking Bad főszereplője lehet, hogy itthon némi bemutatásra szorul. Ő Bryan Cranston, aki az említett sorozatban egy tüdőrákos kémiatanárt alakított, aki feleségének, újszülött gyerekének, illetve fogyatékos kamasz fiának jövőjét anyagilag biztosítva rendkívül tiszta metamfetaminfőzésbe kezdett, de egy kicsit túltolta a dolgot. Ez bélyeg kicsit rajta maradt a színészen, de ennek köszönhetően eléggé felkapták. 2016-ban még Oscar-díjra is jelölték, de ezt az aranyozott szobrot nem sikerült hazavinni a Golden Globe és az Emmyk mellett.

Most kiadott egy könyvet, így volt miért behívni Jimmy Fallon műsorába, ahol elmesélte, hogy miként is lett egy gyilkosság gyanúsítottja. Még a 70-es évek közepén a testvérével keresztülmotorozták az országot. Volt, hogy rövidebb-hosszabb időre megálltak egy városban, ahol elvállaltak valami munkát, hogy legyen miből továbbmenni. Egyszer Daytona Beachen voltak, és egy polinéz étteremben melóztak. Peter Wong volt a főszakács, aki remek séf volt, de kiállhatatlan ember.

Ő volt az első ember, akit utáltam. Nemhogy  nem volt rendes, hanem megkeseredett és gonosz volt.

– mondta a színész. Mindenkinek annyira ellenszenves volt a főszakács, hogy Cranston, a testvére és az étterem többi alkalmazottja is rendszeresen viccelődött azon, hogy egyszer megölik. Aztán a szezon véget ért, a Cranston-fivérek motorra pattantak és elmentek. A történet itt kezd érdekessé válni, mert egyszer csak egy rendőr összehívta az étterem összes dolgozóját, majd megkérdezte, hogy 

Beszélt-e arról bárki is, hogy bántani, netalán holtan akarja látni Mr. Wangot?

Erre az alkalmazottak annyit mondtak, hogy még szép, szinte csak erről beszéltek. De jött egy keresztkérdés.

És van olyan, aki most nincs itt, de beszélt arról, hogy megöli Peter Wangot?

Igen, Bryan Cranston és testvére. Mint kiderült, pont akkor léptek le, amikor az étterem főszakácsát tényleg megölték, így minden stimmelt ahhoz, hogy Cranstonékból a gyilkosság gyanúsítottjai legyenek. A nyomozás során kiderült persze, hogy nem ők voltak az elkövetők.

Ami a szüzessége elvesztését illeti, az tényleg csak annyi, hogy kamaszként egy prostituálttal feküdt le először. Nem volt benne semmi izgalom. Egy szobában történt az egész, a nő azt mondta, hogy vegye le a ruháit, ennek eleget tett, aztán megtörtént a dolog. Nem beszélgettek, nem volt gyengédség, még be sem mutatkoztak egymásnak.

US Magazine