wellhello efott 1

Balhé a Wellhello körül, Komár László örökségéért pedig már 4 éve megy a harc

2016.10.18. 07:54

A borongós kedd nem hozott túl sok meglepetést a mai újságok címlapján, így a lényeggel kezdünk: 13-15 fokra és kevés csapadékra számíthatunk. Kedves Lukácsok, boldog névnapot! 

A Bors kicsit erős kijelentéssel kezdi ugyan a napot: "Becsapták a közönséget Fluor Tomiék" - az együttes menedzsmentjének azonban már más az álláspontja, szerintük erről szó sincs. Pécsváradon zenélt a banda, és a 90 perces műsor helyett a polgármester szerint csak 60 percet játszottak, pedig kifizették a 2,5 millió + áfa-s gázsit a teljes műsorért. Az együttes szerint természetes, hogy az összegből visszajár, a teljes koncertműsort a csapat egyik tagjának betegsége, valamint az időjárás miatt a fesztiválokon megszokott 60 perces showra cserélték. Azt az állítást, hogy a legnagyobb slágerüket, az "Apuveddmeg"-et nem adták volna le, cáfolják, hiszen a visszatapsolásban/ráadásban mindig ezzel a zenével jönnek vissza. Azt is tagadták, hogy csak úgy leléptek volna semmi szó nélkül, hiába csalódott a közönség részéről "nevezzük csak Ilonkának".

Komár László örökségén már 4 éve megy a civódás, özvegye Komár Krisztina - akire végrendeletében mindent ráhagyott az énekes - próbálná lezárni a dolgokat, de a negyedik felesége még csatázik a hátrahagyott ingóságokért. Utóbbi hölggyel még nem zárult le Komár László előző házasságból származó vagyonmegosztása, így még törölközőkért, és terítőkért is megy a harc a bíróságon. Emiatt a hagyatéki eljárás sem kezdődhetett még meg, pedig a mostani özvegy még az előző nej és Komár frankhitelét is kifizette, hogy mindent rendben lezárhassanak - írja a Blikk.

Ronaldinho, a brazil futballsztár Budapestre érkezett, hogy egy új magyar sporttalálmányt, a teqballt népszerűsítse. Luxusgéppel jött Ferihegyre, majd ötcsillagos szállodában szállt meg, az Instagram tanúsága szerint Király Viktorral is pózolt egy esti buliban. A hírt a Blikk írta meg, mi pedig mutatjuk a képet: