puskasherrerklip

Puskás Peti újra felszállt a bulivonatra!

2016.10.20. 12:20

Itt az idei Comet díjátadó hivatalos dalának videoklipje, amelyet a The Biebers készített a Mary Popkids énekesnőjével, Herrer Sárival. A Minden a miénk című szám a zenészlét örök problémáját feszegeti, a "menjek bulizni vagy maradjak otthon?" kérdést. Az osztott képernyővel operáló videóban a zenészek két végletét láthatjuk: az egyik a bulizós, éjszakázós, a másik a visszafogott, nyugis előadó.

Természetesen azért nem nehéz kitalálni, hogy melyik énekes melyik zenésztípust képvisel a klipben - Puskás Peti a partikirály, Herrer Sári pedig az otthon teázgató művésznő. Íme a klip, aminek ma reggel volt a premierje a Comet oldalán.

 „Mondhatjuk azt is, hogy ebben van a részemről egy kis önirónia is, ugyanis visszatekintek a fiatal énemre, arra, hogyan látom ma már felnőtt fejjel a régi bulikat és a csajozást.

- mondta el a Comet dal klippremierje kapcsán Puskás Peti, a The Biebers frontembere.

Idén ősszel teljesen megújulva, Comet 2016 néven rendezik meg a hazai popszakma egyik lenagyobb díjátadóját, amely mostantól már nemcsak a zenei elismerések ünnepe lesz, hanem más népszerű kategóriákkal is bővül a díjkiosztó. Például lehet szavazni a lejobb humoristára és social media szereplőre is.

Via RTL Comet