A Beverly Hills 90210 Andreája végre elérte amit akart

2016.10.20. 13:56

A korosodó, ráncaikat minden eszközzel takargató hollywoodi sztárok igencsak örülhetnek az új kaliforniai törvénynek, hiszen

a születési dátumokat ki fogják törölni a legnépszerűbb filmes weboldalakról, mint amilyen például az IMDb. 

Így ha valaki nem akarja mások orrára kötni, hogy valójában hány gyertyát fújt el a tortáján legutóbb, azt nem is fogja megtudni senki. A törvényt - ami azzal a céllal született, hogy megvédje az öregedő színészeket a diszkriminációtól - a kormányzó Jerry Brown is aláírta. - írja a laist.com

Az ügy egyik fő szószólója a Beverly Hills 90210 Andreáját alakító Gabrielle Carteris, aki korábban már kifejtette, mennyire igazságtalannak tartja, hogy ezekre a weboldalakra minden következmény nélkül kikerülhetnek a színészek születési adatai. 

A színésznő azzal érvelt, hogy a 90-es években ilyen nem volt, különben nem játszhatta volna el Andrea szerepét. Hiszen ő már 29 éves volt, amikor 16 éves lányt kellett alakítania. 

Persze az új törvénnyel sokan nem értenek egyet és úgy gondolják, hogy ez alkotmányellenes és a szólásszabadság elleni nyílt támadás. A lapnak megszólalt egy jogász és Internet Szövetség elnöke is, aki úgy gondolja, hogy inkább az internetes cégeket kellene megbüntetni, ha visszaélnek a nyilvános adatokkal. 

Mielőtt végleg eltűnik az öregedés Hollywoodban

megnézhetjük, hogy a sorozat sztárjai mennyit öregedtek az elmúlt évtizedekben. 

Bár a törvényt elfogadták, a végrehajtás még időbe telik, így ha megnézzük Gabrielle Carteris IMDb oldalát, még látható a születési dátuma. 

De nem írjuk le!