• Korábbi csörtéjük után Havas Henrik és Hajdú Péter a Frizbiben esett egymásnak. A műsor csak vasárnap kerül adásba, de a Blikk ott volt a forgatáson, így nagyjából képet kaphat arról, hogy mi fog történni. "Telesírtad a bulvárt, hogy egyszer elhagyott egy barátnőd, és akkor tényleg zokogtál, utána azt mondtad, hogy minden nőt megkapsz, akit kinéztél magadnak. Az én megfigyelésem az, hogy aki ilyeneket nyilatkozik, az vagy látens homoszexuális, impotens, esetleg valamit kompenzál” – osztotta ki kollégáját Havas Henrik. A következő téma Hajdú Péter azon kijelentése volt, miszerint ha a Showtime nem jön össze, nem riporterkedik tovább. Hajdú elmondta, hogy végiggondolta, és eldöntötte, hogy marad, mire Havas közölte, hogy ez a baj. „Egyszerűen az van, hogy úgy tudsz nézni, hogy az ember szíve megszakad. Hülyén nézel! A kamera előtt élni kell, nem tudsz gesztikulálni – tette hozzá a Tanár úr, akinek másokhoz is volt néhány keresetlen szava. Sebestény Balázs szerinte nyerít, Bochkor Gábornak meg a kamera nem jön be.
  • Szintén a Blikk cikkéből derül ki, hogy VV Zsolti a villában azért nem beszél szinte soha a családjáról, mert édesanyja szívrohamban vesztette életét. „Három évvel ezelőtt jött egy telefon, hogy szívrohamot kapott, és nem élte túl Nem gondoltam, hogy ennyire fog hiányozni, mert annyi jót nem tett velem, de azért mégiscsak egy anya" – idézte fel a villalakó, aki édesanyja szenvedélybetegsége miatt 11 éves koráig állami gondozásban nevelkedett.
  • Ugyancsak a Blikk számolt be arról, hogy amikor Patkó Béla, az Első Emelet frontembere gyomorrákot kapott, úgy tett, mintha semmi baja sem lenne, és szerinte éppen ezzel sikerült meggyógyulnia. „Igaz, még mindig kontrollra járok, hathetente ellenőriznek az orvosok, hisz egy ilyen betegség után tudom, hogy erre szükség van. Szerencsére ma már tele vagyok energiával és persze tervekkel is” – mondta el a lapnak.
  • A Bors a Story magazint szemlézve írta meg, hogy véget ért Iszak Eszter és Szalai Ádám románca. A műsorvezetőnő nem kommentálta a hírt, a focista viszont igen. „Eszterrel jó viszonyban vagyunk. Hogy mi történt kettőnk között a múltban, arról nem szeretnék beszélni, hiszen eddig sem tettem. Egy biztos, jelenleg egyedülálló vagyok, nincs barátnőm” – árulta el Szalai Ádám.