Ezért nem lesz következménye Russell Crowe és Azealia Banks balhéjának

2016.10.23. 19:09

A TMZ megtudta, hogy a rendőrség az összes biztonsági kamerát lefoglalta, amely megörökíthette a bájos pillanatot, amikor Russel Crowe és Azealia Banks egymásnak esett egy Beverly Hills-i hotelszobában tartott bulin.

Banks azt mondta a lapnak, hogy így legalább mindenki a szemével láthatja majd, amint Crowe agresszívan szembeköpi őt. Hiába reménykedett azonban, kiderült ugyanis, hogy noha a szállodában több száz kamera van, az eset helyszínén pont egy darab sem volt, következésképp a konfrontációról semmiféle videófelvétel nem készült.

GettyImages-473018660

Az énekesnő korábban azt állította, hogy a színész rasszista megjegyzéseket tett rá, fojtogatta, és felpofozta őt, aztán - megkoronázva a helyzetet - kidobta a szállodai szobából. A szemtanúk viszont cáfolták a nő állításait, sőt, azt mondták, hogy ő volt az, aki egy borospohárral a kezében, elég határozottan el akarta vágni Crowe és egy másik vendég torkát. Állítólag ekkor paterolták ki a szobából.

A partyn  Wu-Tang Clan rappere, RZA is jelen volt, aki először azt mondta, hogy Banks viselkedett rasszista módon, nem pedig Crowe. Most ezt az állítását kiegészítette azzal, hogy az énekesnő egyértelműen részeg volt, és Russell Crowe valóban leköpte őt. 

A lap szerint az ausztrál színész nem kerülhet bajba az eset miatt, mivel Azealia Banks (valamiért) nem jelentette fel, és a szemtanúk egybehangzó véleménye alapján az egész hisztériát ő kezdte, Crowe pedig csak megpróbálta visszatartani. Ja, és ugye videófelvételek sincsenek. 

Ön kinek hisz?

 • 506
  Túl sok szemtanú állítja ugyanazt, szóval Russell Crowe biztos nem csinált semmi rosszat.
 • 124
  Mindketten áldott jó lelkek, ez az EGÉSZ nem történt meg.
 • 121
  Mindketten totál hisztériásak voltak, és nem bírtak magukkal.
 • 10
  Egyértelműen Banks-nek, Russell Crowe elég balhés pasi.

 Forrás: TMZ