Ahogy tegnap, ma is posztoltak érdekes képeket a híresemberek Facebookon. Mindenekelőtt hadd mutassuk meg Irina Shayk (valószínűleg) élete egyik legjobb fotóját, amelyet önmagáról készített.

#angles

irinashayk (@irinashayk) által közzétett fénykép,

Azt ne is kérdezzék, mert nem tudjuk, mennyit kísérletezett a modell a testtartással, hogy megtalálja a tökéletes szöget - de attól tartunk, ez nemcsak póz kérdése.

Érdekes irányból örökítette meg magát Catherine Zeta-Jones is, aki azt állítja, fájt a feje, de elment vásárolgatni, és most egy kicsit jobb minden. Hasznos infó lehet ez minden frontérzékenynek, aki most is úgy érzi, mintha satuval szorítanák a fejét.

My only relief today was going to @SEPHORA and buying more and more make up. Headache gone. #SelfieSaturday

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Elizabeth Banks (ugyancsak színésznő) nem magát, hanem a művét tárta a nyilvánosság elé: mézeskalácsházat készített fiainak (kettő van neki: Felix és Magnus), akik boldogan elfogyasztották azt. Mi is így tennénk, különös tekintettel a karamellhónaljú szellemre.

Start to finish in my story. Ain't No Martha Stewart. But the kids had fun (mostly eating it). #mundane

Elizabeth Banks (@elizabethbanks) által közzétett fénykép,

Mindeközben Emilia Clarke, a Trónok harca című sorozat Daenerys Targaryenjét alakító színésznő betöltötte a harmincat, méghozzá a forgatáson. Ennek az alábbi fotóval örült, amelyen a sorozat álruhás készítőivel látható.

És ha már megnéztük, vele mi van, vessenek egy pillantást a sorozatbéli férjére, Jason Momoára, aki látványosan tud jégszobrot zúzni.

Ha pedig ennyi nem volt elég termetes férfiak produkcióiból, íme Scott Clint fia vagyok Eastwood videója arról az estről, amelyen Dwayne Szikla Johnson szervezett kétségkívül szórakoztató műsort a Pearl Harbor támaszponton állomásozó katonáknak. Igen, a színpadon a Szikla elviskedik.

Sorainkat az állatseregletében gyönyörködő Salma Hayekkel zárjuk. További boldog vasárnapot!

#happy #Saturday from my ranch. #feliz sábado desde mi rancho

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által közzétett fénykép,

as

f