A 26 éves színésznő kapta ugyanis az F. Scott Fitzgerald feleségéről szóló film főszerepét, írja a Hollywood Reporter. Lawrence játssza a tragikus sorsú Zelda Fitzgeraldot, a filmet pedig  Ron Howard rendezi, aki legutóbb az Infernót mutatta be.

Egyelőre nem sokat tudni a produkcióról, annyi biztos, hogy Zelda Fitzgeraldról fog szólni, aki a férjével körbebulizta New Yorkot és Európát. 20 évesen házasodott össze A nagy Gatsby írójával, aki róla mintázta Gatsby nagy szerelmét, Daisy Buchanant. A kapcsolatuk viszont soha nem volt harmonikus, az amerikai író keményen ivott, csalta a feleségét, viszont a naplóját azért gyakran elolvasta, hogy ihletet szerezzen a regényeihez. Zelda és F. Scott Fitzgerald a 20-as évek művészeti elitjéhez tartoztak, együtt ittak Ernest Hemingway-jel, akit Zelda ki nem állhatott. Talán még az sem spoiler, hogy Zeldát skizofréniával diagnosztizálták, nagyon fiatalon, mindössze 47 évesen halt meg egy asheville-i kórháztűzben. 

A film még IMDb-n sincs fent, de azt már el tudjuk képzelni, hogy a 20-as évek frizurája, divatja és az alabamai akcentus jól áll majd Lawrence-nek. 

(A borítókép a Serena c. film egyik jelenete, ami szintén a 30-as években játszódott)