Nagy meglepetést okozott egy brooklyni fagyizó a Gilmore Girls rajongóknak: az Ample Hills nemrég azzal fordult követőihez, hogy segítsenek megalkotni a minden szempontból tökéletes Szívek szállodája ízt.

If you’re out on the road, feeling lonely and want something cold, all you have to do is name this scoop, and you'll win this in one fell swoop...It’s time to summon The Town Troubadour and call Michel to make a reservation at The Dragonfly: The #GilmoreGirls are returning this Thanksgiving, and we are making a flavor to celebrate. Whether you are Team Jess or Team Dean, we are calling on you to create and name a flavor worthy of this Stars Hollow reunion. Put on your Sookie chef hat, fill up at Luke's Diner, stop by Doose’s Market, and tap into your inner Paris Geller to fire up that competitive spirit to produce pop culture references so rapid-fire it would make Lauren Graham blush. Comment below with your suggested names and flavor combinations. The winner gets a free pint, a cup of coffee, and an invitation to Friday night dinner. Contest ends 10/31.

Ample Hills Creamery (@amplehills) által közzétett fénykép,

Nem túl meglepő, hogy a felhívás azonnal lázba hozta a rajongókat és már közel ezerötszáz javaslat érkezett. A legtöbb ízvilágot egy-egy epizód ihlette, de bőven akadnak olyanok is, akik a sorozat sajátos poénjait, részleteit elevenítették fel.

Nézzük a legjobbakat:
  • A kávébabos kávés jégkrém, melyre vajas palacsinta darabokat szórnak, végül pedig kávés-karamellás szósszal öntik nyakon - nem lehet más, mint a Luke kávézója
  • A Kirk névre keresztelt édesség azért érdekes, mert ebbe a fagyiba a világon minden belekerülhet  - mint ahogy névadója is a világ összes munkájában kipróbálta magát.
  • Az édes, gyümölcsös ízek kedvelői biztosan a Jackson őszibarackját választják majd. 

A fagyizó a saját oldalán is beszámolt a legizgalmasabb névötletekről, igaz, ezekről egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy milyen ízűek lennének. 

  • Netflix és Chillton;
  • Hep Alien;
  • Dean könnyei;
  • Kirk éjjeli terrorja;
  • Babette zabkásája;
  • Miss Patty táncórái;
  • Logan és az Élet-halál-brigád.

via GIPHY

A nagy Gilmore-Girls-édesség-ízverseny október 31-ig tart, így még bárki ötlete lehet nyerő. A cukrászdában november 7-én lehet majd először a Szívek szállodája fagyit kóstolni. 

Ehhez nem is kell mást tennie, mint Brooklynba utazni. 

Itthon még nem hallottunk hasonló akcióról, de ha önök igen, okvetlenül írják meg nekünk! (Ahogy azt is, önök szerint milyen ízűnek kellene lennie.)

Akit pedig igazából hidegen hagy a brooklyni fagylalt, november 25-étől nézheti a sorozat nyolcadik évadát a Netflixen, a kanapéról. [És, kinek akarunk hazudni, utána torrenten.] Közben pedig olyan ízű fagyit ehet, amilyet akar.

Megkóstolná a fagyit, csak azért, mert Szívek szállodája ízű: