A színésszel kapcsolatban akkor szoktunk írni,

Ezért is gondoltuk érdekesnek az alábbi hírt, ami minden elfogultsággal együtt és anélkül is az egyik, ha nem a leghülyébb per, ami egy hírességgel köthető össze. Egy művészeti galéria tulajdonosa azt mondja, hogy Alec Baldwin beperelte őket, mert hamis festményt adtak el neki.

Az egészben az a szomorú, hogy egy hat éve megvett műalkotásról van szó. Mary Bone, a galária tulajdonosa csak annyit reagált a perre, hogy:

Minek várt ennyit Alec Baldwin, amikor Ross Bleckner "Sea and Mirror" című alkotását már több mint öt éve az övé?

A galéria jogi csapata azt mondja, hogy ez az ügy teljesen elévült, sőt, azt is megjegyzik, hogy a vásárláskor is volt némi trükközés az adózással, tehát a színész keze egyáltalán nem tiszta az ügyben, úgyhogy nem kellene itt pattogni.

Mindettől függetlenül Mary Bone nem ismeri el, de nem is cáfolja Baldwin  állítását, hogy a festmény hamis, mert egyáltalán nem hajlandó foglalkozni a teljesen elkésett perrel. A bíróságot is arra kérni, hogy ejtsék az ügyet.

Amúgy valahol érthető, hogy Alec Baldwin min akadt ki. Feltehetőleg most jött rá, hogy ez a 190 ezer dolláros, azaz közel 54 millió forint értékű festmény mennyire ronda.

TMZ