Pontosabban inkább az Ocean Drive magazin, ami egy agyonretusált képpel illusztrálta a színésznővel készült interjút novemberi számának címlapján. A szinte felismerhetetlenné tett Eva Longoria egyébként egy csomó érdekes dolgot mondott a lapnak, egyebek mellett a nemi egyenlőségről, illetve arról, hogyan tud ennyire fit maradni.

Eva Longoria gives off some major beachy vibes on the cover of #OceanDrive magazine's November 2016 issue!

Just Jared (@justjared) által közzétett fénykép,

Ami az utóbbi témát illeti, a színésznő azt állította, nincs semmi titkos formulája, csupán diétázik és edzeni szokott. Az is sokat segített neki, hogy jó az anyagcseréje, bár ez csak 35 éves koráig tartott. Manapság már nem tud büntetlenül befalni mondjuk egy tányér tésztát. Az interjúban korábbi kapcsolatairól is beszélt, megjegyezve, hogy semmit nem csinálna másként.

"Minden rossz, ami veled történik, segít eljutni oda, ahol most tartasz."

Amikor a közösségi oldalakról kérdezték, azt felelte, hogy kifejezetten örül neki, hogy a Született feleségek forgatásának kezdetén még nem volt Twitter és Instagram. Bár szívesen posztol magáról, jótékonysági tevékenységéről és saját ruhamárkájáról, férjét és a gyerekeket (José Antonio Bastonnak négy is van korábbi házasságából) nem igazán szokta mutogatni, mert szeretné megóvni magánéletüket.

Via Popsugar