Legutóbb arról írtunk, hogy a válófélben lévő házaspár árulja a franciaországi birtokukat, a Chateu Miravalt, ahol még 2014-ben összeházasodtak. A Hollywood Reporter most pedig megtudta, hogy a New Orleans-i házukon is túladtak (amiről már tavaly úgy írtak a lapok, hogy piacra dobták, de ezek szerint mégse került sor adás-vételre).

Az 1830-as években épült ingatlant a Katrina hurrikán után vásárolta a család 2007-ben 3,5 millió dollárért, azaz 992 millió forintért. Pitt egy alapítványt hozott létre a városban, ami segített újjáépíteni New Orleanst, ezután vettek házat a francia negyedben.

Az eredeti árnál magasabb összegért, 4, 9 millió dollárért, majdnem 1,4 milliárdért adtak túl az 5 hálószobás, 3 fürdős ingatlanon.

Pitték ingatlanosa megerősítette a lapnak, hogy pénteken lezárták az adás-vételt, mind a két fél előnyös üzletet kötött. 

Angelina Jolie és Brad Pitt lassan két közös ingatlantól szabadul meg, miközben javában zajlik a válásuk. A legfrissebb információk szerint az FBI továbbra is információkat gyűjt az ominózus repülőútról. Állítólag a család összes tagját bevonták a kihallgatási folyamatba, de azt nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent, hivatalos nyomozás nem folyik Pitt ellen. Bár felmerült a fizikai bántalmazás lehetősége, eddig minden közeli vagy érintett forrás kizárta, hogy Brad Pitt kezelt emelt volna a gyerekeire. 

A válókeresetet Angelina Jolie nyújtotta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, elvileg Pitt agresszív volt, drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Hogy ez mennyire valós vád, azt egyelőre nem tudni, nem vonult rehabra, felesége engedélyezte a láthatást, azonban a gyerekek felügyeleti joga Jolie-nál marad.