A lapszemle közben ez az egy szó delejezett meg engem leginkább, de van itt még egy kis fejlemény féleség a Hajdú-Sarka fronton is. Kezdjük egyből azzal.

A Bors megnézte Sarka Kata és Hajdú Péter facebook-oldalát, összevetette, majd olyan találgatásokba ment bele, hogy Amerikában randizhat a két celeb, mivel a showman Las Vegasban, Sarka a gyerekekkel pedig Orlandóban van éppen. Emlékeztetőül: július 28-án derült ki, hogy szétköltöztek, azóta megy a találgatás.

Lagzi Lajcsi fronton is van fejlemény. A Bors írta, hogy decemberben újra előkerül az ügy, aminek akár az is lehet a vége, hogy Galambos Lajos visszamegy a börtönbe, de felmentést is kaphat. A zenész ügyvédje úgy értesült, hogy több gyanúsítottat hallgattak ki, így már nyolc gyanúsítottja van az ügynek.

És akkor a "hipnoszülés".

Péter Szabó Szilva (a NOX-ból ismert énekesnő) pár hét múlva szül és a hipnoszülés mellett döntött, vagyis a természetes szülés nyugodt, békés és igazán örömteli módját próbálja elérni. Akit bővebben is érdekel a dolog, az a Blikkből tájékozódhat.