• Liptai Claudia gyermekének születéséről már hírt adtunk a múlt héten, most pedig az is kiderült, hogy ki fogja pótolni a kisbabájával otthon maradó színésznőt. Hamarosan visszatér ugyanis a tévék képernyőjére a Bumm! című vetélkedő, aminek házigazdája már nem Liptai Claudia, hanem Till Attila lesz. Minderről Tilla beszélt az Origo oldalán. 
  • Már korábban beszámoltunk arról, hogy az X-Faktor egyik versenyzője, Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, mert nemrég összevert egy férfit a budapesti éjszakában. A Blikk mai számából kiderült, hogy ki is zárták a verekedő énekest a tehetségkutatóból. Az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László elmondta az lapnak, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedése nem volt megfelelő, ezért úgy döntöttek, hogy nem folytathatja a versenyt.
  • Zoránnak unokája született! A Bors számolt be arról, hogy a 74 éves zenészt unokával ajándékozta meg a lánya, Sztevanovity Szandra. A Kossuth-díjas előadó és felesége, Hegyi Barbara igyekszik minden szabad percét Miával tölteni.