A The Jonathan Ross show legfrissebb adásában Nicole Scherzinger elmondta, hogy már nem tartják a kapcsolatot exével, Lewis Hamiltonnal, nem is beszélnek egymással. 

Nicole Scherzinger énekesnő és a Forma-1-es pilóta Lewis Hamilton tavaly februárban mondta ki a boldogító nemet, pedig előtte volt egy olyan időszak a kapcsolatukban, amikor valószínűleg már Scherzinger és Hamilton sem tudta, hogy éppen együtt vannak-e vagy külön. A szakításuk után Hamilton szerelmi élete kicsit  összetett  lett, az X-Faktor zsűritag Scherzinger pedig egy 25 éves teniszezővel  jött össze

Az énekesnő Jonathan Ross tévéműsorában járt nemrég, ahol elismerte Hamilton nagyságát, és elmondta, hogy szerinte ő a legnagyobb pilóta Ayrton Senna óta, nagy esélye van arra is, hogy idén megnyerje a világbajnokságot. Arra is kitért, hogy ha egy kapcsolatban van az ember, az a legfontosabb, hogy boldog legyen. 

Nagyon fontos, hogy ha kapcsolatban van az ember, nem számít, hogy ő kicsoda, vagy hogy mennyire ismert. Először is boldognak kell lenni és szeretnie kell önmagát az embernek, hogy teljesen alá tudja rendelni magát egy kapcsolatban.