Heidi Klum új fürdőruha-kollekcióját mutatta be a héten. A darabokról már messziről virít, hogy nem az extravagáns, feltűnősködő stílust képviselik, sokkal inkább megfelelnek a hétköznapi viselet elvárásainak. Célja velük, hogy a nők egyszerre érezzék bennük magukat komfortosan és szexinek.

Imádom a divatot, és mindig is szerettem nőies eszközökkel bemutatni. Még mindig szexinek érzem magam, függetlenül attól, hogy 43 éves vagyok és nem 25. 

- nyilatkozta a People-nek, és azt is elmondta, hogy sokan hajlamosak teljesen elborult, fura szabású fürdőruhákat választani, amiken a csatokon kívül még a jöjjel is lifeg. 

Ezek jól néznek ki egy fotón, de lássuk be, nem mindenkinek állnak jól. Szeretném egyszerűbbé tenni a választást. Rajongok a klasszikus formákért, anyagokért és mintákért. 

Ennek ellenére bevallotta azt is, hogy stílusos bikini ide vagy oda, ő tuti az a 60 éves nő lesz, aki simán kimegy a strandra felső nélkül, egyetlen szál bugyiban. 

Lehet, hogy addigra a hasam és a mellem is lógni fog, de kit izgat? Ez vagyok én! Nem félek attól, hogy ezt megmutassam. A bőr az öregedéssel sem lesz kevésbé szép, nem szabad egy sátor alatt élnünk, csak mert már nem úgy nézünk ki, mint 20 évesen!

Forrás: People