Mint tudják, Hajdú Péter válófélben lévő felesége a két gyerekkel múlt héten elutazott egy kicsit, merthogy őszi szünet van a suliban. Szóval, hova is menne az ember, ha nem a közeli Orlandóba? Instahíradónkból az is kiderül, hogy amíg Sarka Katáéknak ma a Four Seasons-ben, egy medence mellett, addig önnek vélhetően az íróasztalánál kellett végigszenvednie a napot.

#autumnbreak #holidaytime #relax

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Ennél valamivel fontosabb üzenetet közvetít Hosszú Katinka posztja. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a riói játékok óta is folyamatosan versenyez és edz.

Ma például egy ilyen bizarr kinézetű maszkban.

"Say less, do more" "Mondj kevesebbet, csinálj többet!" #HWAPO #IronLady #IronNation Shop Mask --> Link in bio

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

Ha lemaradt volna, jelezzük, hogy kijött Shakira új száma, aminek, a kolumbiai énekesnőhöz híven, a klipje is elég pikáns lesz.

Shakira's new single, #Chantaje feat @maluma is out now! #Chantaje con Maluma ya está aquí! ShakHQ

Shakira (@shakira) által közzétett fénykép,

Mindeközben Vajna Tímea éppen a Miss Universe Hungary imázsfilmjén dolgozik, amiben a főszerepet egyelőre úgy tűnik magára osztotta. Nem, a bezárt fánkozóról ebben a kisfilmben nem esik szó, élje túl a hétvégét olajízű édesség nélkül!

Mára Iszak Eszter posztjával búcsúzunk, ami azért kerülhetett be összeállításunkba, mert a műsorvezető végre nem egy tökéletes fotót tett ki magáról, amin maximum 12 évesnek néz ki, viszont annál izgalmasabbat. Az izgalom tárgya egyelőre REJTÉLY.

Fotózunk egy nagyon izgi dolgot* #photoshoot #withmylovedones

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,